Mittatilaustuotteet

Valmistamme tuotteita myös mittatilauksesta. Voit toimittaa meille valmiit suunnitelmat tai piirustukset -tarvittaessa varmistamme niiden toiminnallisuuden, turvallisuuden ja toteutusmahdollisuudet ennen tuotantoa.

Voit myös kertoa meille vapaamuotoisesti toiveesi betonikalusteista ja asiantuntevat suunnittelijamme laativat niistä tarkemmat suunnitelmat tuotantoa varten. Kaikki betonikalusteemme valmistetaan tehtaassamme Vehmaalla, Varsinais-Suomessa. Kysy lisää!

Espoon Tapiolan bussiterminaalin kalusteet (2019)

Espoon Tapiolan bussiterminaaliin haluttiin tyylikkäät, terminaalitilassa toimivat kalusteet, joissa on kiinnitetty erityisesti huomiota esteettömyteen, kestävyyteen -unohtamatta tyylikästä ulkonäköä ja viihtyisyyttä. Kalusteissa yhdistyy valkobetoni, tammi ja ruostumaton teräs. Kalusteet suunnitteli SARC Architects.

Kauppakeskus Hansan istuinryhmät (2019)

Valmistimme uudistuneeseen Kauppakeskus Hansaan uudet betoniset istuinryhmät. Projektissa kalusteet tehtiin kevennettyinä, koska kauppakeskusympäristössä kansikuormat rajoittivat tuotteen kokonaispainoa. Kalusteen muotoilussa on huomioitu eri istumatasot, jolloin korkeammassa kohdassa voi istua “nojaten” ja siitä on helpompi myös nousta ylös. Betoni valittiin materiaaliksi ulkonäkönsä sekä kestävyytensä ansiosta. Painoa kalusteissa on kuitenkin sen verran, ettei niitä herkästi saa liikuteltua ja kalusteiden käyttö on turvallista. Kalusteet suunnitteli Suunnittelutoimisto Amerikka Oy.